dijous, 5 de juliol del 2012

Mare, de quin colors són els petons?


"Mare, de quin color són els petons? Els petons? doncs... els petons poden ser de moltes formes i colors, i de fet, canvien de color segons el que ens volen dir"





Us agraden els petons? A mi sí, un petó és un mostra d’afecte sincera és una mostra d’amistat, d’amor, d’alegria... un petó sovint pot donar-nos la calma necessària o l’afecte que necessitem i no cal res més, però us heu preguntat mai, de quin color són els petons?  

Doncs sí, us ho podeu preguntar ja que els petons poden ser de molts colors, ben bé com l’arc de Sant Martí i això és el que es pregunta en Roger, que quan està a punt d’anar a dormir li pregunta a la seva mare sobre el colors dels petons i  a partir d’aquí comença la història i anem descobrint que hi ha petons vermells, taronges, grocs, verds, blaus, lila i fins i tot de color blanc!  Els petons vermells son petons petits, els de colors taronja són els petons del bon dia, els de color groc són petons càlids, els verds fan pessigolles, els blaus són petons llargs, els lila són petons per animar-se i els petons blancs són els petons de bona nit!!! Heu vist quin ventall tan ampli de petons, ara us toca a vosaltres escollir el vostre petó preferit, tot i que resulta difícil i sabeu què, el millor és fer-ne i rebre’n de tots colors!!!!

És un d'aquells llibres que us recomano tenir, de manera delicada i tendra l'Elisenda Queralt ens fa entrar en el món dels petons. 

Us passo també un vídeo del conte per si no podeu esperar i fullejar-lo .




Petonets de tots colors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada