dissabte, 22 de setembre del 2012

La reina dels petons





"Al comandament de l'avió
la princesa se sent lleugera com un ocell.
"Però on trobaré la reina dels petons?",
es pregunta la princesa.
"Potser en aquell castell
que sembla un pastís?


I vosaltres? Sabeu qui és la reina del petons i on podem trobar-la?  Aquesta és la pregunta que ens podem fer només llegir el títol del conte: La Reina dels petons. 




Al llarg del conte la protagonista viatja tot buscant qui deu ser la reina del petons... 

" La princesa  un matí va a veure a la seva mare, que té molta molta feina i no la pot atendre massa i la petita princesa només vol... uns petons! La seva mare, la reina, li diu que surti amb el seu avió i que vagi en busca de la reina dels petons, a veure si la troba!
La princesa agafa l'avió i al llarg del dia es troba amb diferents reines: la reina dels pastissos, la reina dels gats, la reina dels joguets, la reina de les flors i finalment la reina de la nit... però, no la reina dels petons!!!
On deu ser? Com deu ser? Aix, però es fa de nit... i ja té ganes de tornar a casa on la seva mare l'espera  i la troba a faltar molt!
En trobar-se es miren i la mare simplement li diu: Vine que et vull fer uns quants petons, una muntanya de petons! I la princesa... es queda pensativa i li diu: ets tu, tu ets la reina dels petons!!! " 

Ho heu vist, tots tenim més aprop del que ens pensem la nostra pròpia reina dels petons!!!  i tal com van dir els petits no només tenim la reina del petons molt apropo sinó que també tenim un rei, el rei dels petons. Tots dos ens fan sentir com autèntics prínceps i princeses!!!

En veure el conte en una llibreria em va agradar de seguida, només el dibuix de la portada ja em va cridar l'atenció i com que anteriorment en una sessió ja havíem parlat dels petons i del molt que els agradaven vaig pensar que podríem passar una estona divertida i tendra i que el final a tots els sorprendia i agradaria i es podria crear un bonic moment de conversa parlant dels seus reis i reines preferits i així va ser!!! I evidentment a tots ens agraden els petons i més si ens els fan aquells que ens estimen!!!

Petonets!!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada