divendres, 22 de març del 2013

Passen els dies...

Els dies passen molt ràpid i sense adonar-nos-en ja tenim un trimestre més a la butxaca, un trimestre més ple de moments especials i únics, un trimestre més on he continuat aprenent, ja que dia a dia no sóc només jo la que ensenya, sinó que els petits ens ensenyen molt més del que ens podem imaginar. En ocasions davant de grans dilemes o problemes pels adults ells tenen una reposta d'allò més original, tenen la capacitat de convertir allò difícil en fàcil, tenen la capacitat de fer-te somriure quan potser les coses no van com un desitja, tenen la capacitat de fer-te oblidar el mal de cap, esquena o de cor, tenen la capacitat de motivar-nos i emocionar-nos, tenen la capacitat de fer que la feina mai sigui igual i cada dia sigui especial per qualsevol cosa, per petita que sigui.

Al llarg d'aquest trimestre m'he adonat de la faciltat que tenen per interiortizar i començar a expressar emocions i sentiments, com de manera natural alguns ja fan el procés: com em sento, perquè em sento així i que es pot per solucionar-ho! Cada matí en el moment de bon dia, ens fem aquesta pregunta, alguns al principi escoltaven els altres i imitaven, en certa manera notava com una certa por a equivocar-se, quan només un  sap com se sent i per tant mai s'equivoca en expressar com se sent, bé, sí, quan potser amaguem com ens sentim realment... però això els petits per sort, encara no és present i per evitar que ho sigui cal treballar-ho dia a dia, cal treballar-ho en qualsevol moment del dia, ja que de l'alegria per arribar l'escola i trobar-me als amics, puc passar a la ira quan m'enfado al pati per alguna cosa o bé m'estristeixo... cal donar prioritat en tots els sentits aquest aspectes, cal donar prioritat a la part emocional que ens ajudarà anar endavant i fer-nos grans en tots els sentits! 

Ara venen uns dies de descans i desconnexió, dies de retrobar-se i descansar, però també dies de seguir reflexionant, dies de buscar i remenar... dies per seguir gaudint de cada instant!!!

Per acabar us deixo un bonic vídeo de música "relaxant" i acompanyat d'unes boniques imatges.  



BONES VACANCES!!! 

Petonets!!! 



2 comentaris:

  1. Carme!!!!! Moltes moltes gràcies!!!! Ara vaig cap allà i busco un moment per retornar-te'l!!!
    Petonets!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord, Vanessa! Hem d'aprendre molt d'aquest petits!!! Una generació plena d'emocions i sentiments. Són genials els nens! Aquesta sinceritat desbordant és la que ens falta als adults per a fer un país de profit!
    Buf! Què filosòfica!!! Paro ja! Jejejeje
    Feliç descans. :O)

    ResponElimina