diumenge, 12 de gener del 2014

Siguem positius

"Un instant junts per ser conscients d'allò que ja saps... "  
(Juanjo Fraile)

De tant en tant hauríem de deixar allò que estem fent i tancar els ulls, respirar profundament, deixar-nos anar, relaxar-nos...  i pensar en un lloc on es agradaria estar, pensar en alguna cosa que desitgem i anar-la visualitzant, notar que és allò que ens agrada, percebre la felicitat en ser-ne conscients... gaudir d’aquell instant sense pensar en res més... però això als adults ens costa, els adults a vegades tendim a seguir sense pensar, tendim potser avançar sense qüestionar-nos on estem, on volem arribar, sense preguntar-nos per l’objectiu assolir... es tendeix a vegades a no canviar d’actitud, quan en realitat cal canviar d’actitud, cal preguntar-se, qüestionar-se... tot allò que fem, cal possiblement recuperar el nen/a que portem a dins per avançar sense perdre l’emoció, la imaginació, les idees, els somnis... la PASSIÓ per allò volem fer.

Cal que ens dediquem temps a nosaltres mateixos, cal que juguem, cal que enfoquem els nostres reptes com un joc, un joc on tots podem participar, un joc on entre tots podem millorar , un joc on la imaginació, la il·lusió, la màgia... el positivisme estigui més que present!

Cal gaudir de tot allò que fem per petit que sigui amb mantenint "la màgia, gràcia i poder que té l’acció!"
Espero que el vídeo que us deixi a continuació us emocioni i agradi tan com m’ha agradat a mi! 







Petonets!

dimecres, 8 de gener del 2014

A pels campions...

Abans que res BON ANY NOU!!! Sí, ja estem al 2014, el temps passa ràpid i comencem un nou any i al mateix justament avui iniciem un trimestre més, diuen que és el trimestre més llarg del curs i que tenim per davant per davant molts i molts dies de feina, però el que no saben alguns, que a part de tenir per davant molts dies de feina, també tenim molts dies plens de moments estel.lars, plens de moments divertits, de converses possiblement que acaben perden el sentit, moments d'aprenentatges i projectes nous... endavant doncs amb aquest nou trimestre i de regalet us deixo un vídeo que he trobat just fa una estona, són 7 minuts plens de veritat, possiblement més encarat als alumnes més grans, però també evidentment amb la seva "adaptació i aplicació"pels més petits!!! Què no ens falti mai un campió... 





Petonets!!!